POU Varaždin
  • POČETNA
  • Novosti
  • PROGRAMI
    • VAUČERI
    • VERIFICIRANI
    • ZA UMIROVLJENIKE
    • Održiva uporaba pesticida
    • HOBI PROGRAMI
    • STRANI JEZICI
  • O NAMA
    • UPRAVNO VIJEĆE
    • STO GODINA
      • Izložba
    • NATJEČAJI
    • JAVNA NABAVA
      • arhiva
    • DOKUMENTI
      • ARHIVA_DOKUMENTI
  • PROJEKTI
    • Q-ALE
    • DIDACTIVE
    • SenSyn
    • Mobilnosti
  • KONTAKT
  • -----------------------
  • Akademija za poduzetništvo
  • KINO GAJ
  • About us
  • POČETNA
  • Novosti
  • PROGRAMI
    • VAUČERI
    • VERIFICIRANI
    • ZA UMIROVLJENIKE
    • Održiva uporaba pesticida
    • HOBI PROGRAMI
    • STRANI JEZICI
  • O NAMA
    • UPRAVNO VIJEĆE
    • STO GODINA
      • Izložba
    • NATJEČAJI
    • JAVNA NABAVA
      • arhiva
    • DOKUMENTI
      • ARHIVA_DOKUMENTI
  • PROJEKTI
    • Q-ALE
    • DIDACTIVE
    • SenSyn
    • Mobilnosti
  • KONTAKT
  • -----------------------
  • Akademija za poduzetništvo
  • KINO GAJ
  • About us
​POU Varaždin
Hallerova aleja 1/II.
42000 Varaždin

042/313-191 
042/213-138 (kino Gaj)
 
​[email protected]

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka
​od 8 do 16 sati

Ekološka proizvodnja povrća

Program je moguće upisati uz korištenje vaučera HZZ-a.
Cijena programa: 1.351,25 €
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.351,25 €
Trajanje programa: 150 nastavnih sati

Program se sastoji od dva modula:
1. Planiranje ekološkog povrtnjaka
2. Osnovni proces ekološke proizvodnje povrća

Uvjeti za upis u program:
- posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 (završena osnovna škola)
- navršenih 18 godina
- liječnička svjedodžba medicine rada

Dokumenti potrebni za upis:

Za upis je potrebno dostaviti svjedodžbu o završenoj školi, rodni list i osobnu iskaznicu.
Kompetencije koje se programom stječu:
1. Provesti proces osnovne obrade tla na proizvodnim površinama
2. Izvršiti tehnološki proces sjetve i/ili sadnje poljoprivrednih kultura
3. Provesti mjere njege u biljnoj proizvodnji na konvencionalan i ekološki način
4. Provesti žetvu i/ili berbu poljoprivrednih kultura
5. Koristiti vrtni i ručni alat poštujući mjere zaštite pri radu
6. Voditi radni proces prema propisanim standardima i normativima
7. Provoditi uzgojne mjere i zahvate na biljnim kulturama

Program je verificiran pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja, te se po uspješnom završetku dobiva uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Početak nastave po popunjenju grupe.​
POU Varaždin © 2024
  • POČETNA
  • Novosti
  • PROGRAMI
    • VAUČERI
    • VERIFICIRANI
    • ZA UMIROVLJENIKE
    • Održiva uporaba pesticida
    • HOBI PROGRAMI
    • STRANI JEZICI
  • O NAMA
    • UPRAVNO VIJEĆE
    • STO GODINA
      • Izložba
    • NATJEČAJI
    • JAVNA NABAVA
      • arhiva
    • DOKUMENTI
      • ARHIVA_DOKUMENTI
  • PROJEKTI
    • Q-ALE
    • DIDACTIVE
    • SenSyn
    • Mobilnosti
  • KONTAKT
  • -----------------------
  • Akademija za poduzetništvo
  • KINO GAJ
  • About us